Da je Tejsi bilježnica bila bi :

uf…. pokušavajući objaviti sliku na ovom blogu slučajno mi se obrisao cijeli tekst koji sam ovdje pisao ali hajde ponovo ću :
Ugl. u gotovo svim knjižarama u Hamburgu moete naći stalak ili policu sa ovako lijepim bilježnicama/rokovnicima ili šta je ovo već :D. naravno sve izgeldaju drugačije i sve su nevjerojatno lijepe. Moja je koštala 22evra , linijska , format otprilike a5 hheh
u svakoj knjižari ja svaki puta potrošim oko 10 min razgledavajući te rokovnike. još uvijek se nisam navikao na ljepotu moje nove bilježnice tako da je svuda nosim sa sobom, stalno je kraj mene 😛 , stavim je kraj jastuka kada legnem spavati i tako… 😀
i ne smao da je lijepa nego sma drugi dan nakon što sa je kupio opet počeo pisati. iam oko 10 stranica jedne priče već ispisano u toj bilježnici a aj sma inače ovih zadnjih pola godine  bio u još većoj depri neg inače i uopće nisam ništa pisao. slabo sam išta i čitao tako da mi je jako drago što se to opet vratilo. kod mene nije nedostatak inspiracije problem nego jednostavno se ne mogu natjerati da uradim najbanalnije stvari. da jednsotavno sjednemm i pišem svaki dan pola sata tko zna koliko bih priča već imao ispisano ali ja se jako rijetko uspjem natjerati na to.. ne znam zašto . pisanje mi je zapravo uvijek zabavno i nije niada naporno i uvijek mi bude drago kada nešta napišem a opet kao da me neka nevidjeliva sila sprečava da to radim… i ovdje nije samo pisanje u pitanju nego i učenje, jelo , pričanje s drugim ljudima , posao, ma sve. Anhedonija.
ja nažalost nemam blage veze kako obajviti fotografije ovdje. šta god pokušao uvijek mi izađe error da mi je slika previše velika a na ovom krš laptopu je ne mogu smanjiti. i vjerujem da ću dobiti još tri sloma živaca prije nego što uspješno skinem neki program uz pomoć kojeg bi mogao smanjiti slike tako da se nadam da će te moć otvoriti ovaj link :

tnotebook

2 komentara

Komentariši