Zzz

Godina je 2212 P.M. Turci su toliko degenerirali da je planet Zemlja odlučila izvršiti samoubojstvo i krenula je prema suncu.
Ali objasnimo prvo kako se to desilo:

2170e godine Turci su napokon osvojili Ameriku. Plemeniti amerikanci su ubijeni ili poturčeni. Allah je bio tužan… bez njegovih suparnika amerikanaca njegov život na ovoj planeti nije imao smisla. Odlučio je zbrisati odavde. Promijenio je ime u Sauron, sakupio oko sebe veliku skupinu najljepših turaka i s njima je otputovao u jednu paralelnu dimenziju i u nove avanture.
2171e godine umro je posljednji turski heroj Ahmet (Omega Ahmet). Umro je od gladi zato što je stalno prijateljima posuđivao novac (najviše love je posudio Allahu).

I tako su turci ostali bez vođe, na planeti bez neprijatelja. Gotovo sva tehnologija je brzo pala u zaborav.Osim naravno umijeća proizvodnje aviona i droga.
Život turaka je bio jednak tvojem. Glup, besmislen i dosadan. Mislim da nisu sretni, ali su također glupi i misle da ne mogu ništa promijeniti. Pravi turčin ne pokušava ostvariti svoje snove.
Zemlja to više nije mogla trpiti, odlučila je izvršiti samoubojstvo, ali prije toga je dala turcima još jednu šansu. Ako uspiju naći barem jednu osobu koja je vrijedna života Zemlja se neće ubiti. Ta osoba će postati vladar turaka i morat će podučavati ostale turke. Turci su brzo izabrali trojicu najsposobnijih:
1. Pametni Fikret ( Koji je jednom pokušao čitati jednu slikovnicu)
2. Kulturni Džemal ( koji ne pljuje baš toliko često)
3. Lijepi………………………………… ma nema takav.
Samo su dvojicu izabrali.
Kad je vidjela te budale Zemlja je samo još ubrzala tempo. Ali nije imala sreće….
Kada joj se Zemlja dovoljno približila Sunce je vidjelo kakva odvratna stvorenja žive na toj planeti i počelo je bježati od Zemlje.
Ali Zemlja je brža i polako se približava Suncu….
Turci su mislili da će umrijeti pa su odlučili organizirati posljednje slavlje. „Ubili“ su se alkoholom i drogama. Mnogo njih se stvarno predoziralo. Preživjeli turci su se slijedeći dan probudili, pomislili su da je ta priča sa samoubojstvom Zemlje bila samo halucinacija zbog droga i nastavili su sa svojim životima kao da se ništa nije desilo. Činilo se da je Zemlja osuđena na propast. Ali postoji jedan čovjek koji može spasiti svijet. Posljednji amerikanac: Đorđ Buš!
Bivši američki predsjednik, plemeniti Đorđ Buš se poturčio. Promjenio je ime u Đurđ Grm i našao je posao u čevabdžinici u New Tuzli. Ali njegov desetogodišnji sin Đorđ Buš nikada nije zaboravio američke ideale. Nitko nije razumio zašto on ne želi postati turčin. Otac ga je pokušavao poturčiti. Govorio mu je stvari poput:
„Sine nemoj čitati knjige. Idi igraj se vani s drugom djecom“
„Sine hajmo ići u ljetovanje na more.“
„Sine hajmo gledati televiziju.“
Itd.
Jednom mu je otac zaključao sobu tako da više ne može ući unutra. Mislio je da će Đorđ onda morat izaći iz njihovog stana i otići vani među ljude. Ali Đorđ je preko prozora iz kuhinje pokušao doći do prozora svoje sobe, okliznio se i pao… ali pošto svi turci bacaju smeće kroz prozor Đorđ je pao na hrpu smeća i tako ostao živ, ali pošto su svi turci na heroinu brdo injekcija se zabilo u njega i Đorđ je od toga zamalo umro.Cijeli svijet je bio protiv njega, stalno su mu se takve stvari događale, ali bez obzira na to Đorđ je uvijek ostao amerikanac. Ali bio je jako nesretan amerikanac. Postao je bogat i moćan, ali uvijek je bio sam. U svojoj tridesetoj godini Đorđ je napokon sišao s uma i počeo je ubijati ljude. Heroinom je lijepe mlade djevojke (12-15 godina) dovabio u svoj dvorac i tamo ih je mučio, silovao i ubio ( ne uvijek tim redoslijedom).
I godine prolazile…..
Četrdesetdvogodišnji Đorđ Buš hodao je ulicama New Tuzle. Kao i uvijek planirao je svoje samoubojstvo i uz put tražio nove žrtve. Našao je dvije lijepe djevojke i ponudio im heroin, ali dok je pričao sa curama kraj njega se pojavila jedna čudna osoba. Bio je to jedan muškarac, nosio je spavaćicu i imao je aureolu iznad glave.
Rekao mu je: „ Đorđe znaš li da to što radiš nije moralno?“
Đorđ je odmah shvatio da ima posla sa glupim američkim polubogom-poluidiotom Isusom, ali brzo se snašao.
„Hmm…imaš pravo“ reče Đorđ „ Kajem se! Imam kod kuće tonu heroina, hajde pođi za mnom i povedi te cure. Počastit ću vas.“
„Heroin!!!“ reče Isus „ Hajmo cure šta čekate?!“ i potrča za Đorđom.
Đorđ je prvo silovao i ubio te dvije djevojke (mislio je i Isusu ponuditi jednu ali sjetio se da je Isus gej) i onda se obračunao s Isusom. Isusov leš je bacio u podrum. Nakon tri dana Đorđ se vratio u podrum i opet je ubio Isusa. To se tako ponavljalo neko vrijeme sve dok Đorđ nije primjetio da Isus za vrijeme mučenja izgovara čudne rečenice poput:
„Još!!Još!!“ „Yes master!“ i slično. Đorđ je shvatio da Isus želi da ga se stalno muči i ubija. Isus se prije borio, imao je ciljeve i ideale , ali turci su ga ubili toliko puta da je Isus na kraju odustao. Živio je besmislenim životom koji se beskonačno ponavlja. Postao je tužna budala koja sama sebe muči. Đorđ ga je mislio baciti na smeće ali onda se sjetio da Isus osim regeneracije ima i druge sposobnosti. Isus i Đorđ su sklopili dogovor. Đorđ će ga dalje mučiti a Isus će svu vodu u vodovodu njegovog dvorca pretvoriti u vino. Umijeće proizvodnje vina je bilo izgubljeno. Đorđ je svoje vino mogao prodavati po vrlo visokim cijenama. Za dvije godine postao je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i odlučio je da neće završiti kao Isus. Krenuo je na putovanje po svijetu u potrazi za još jednom pametnom osobom (ostavio je Isusu žilet pa nek se reže).
I godine su prolazile….
Đorđ Buš je prešao pedesetu godinu…. Tražio je po cijelom svijetu, ali još nije uspio naći nijednu pametnu osobu, već je htio odustati ali onda je došla 2212 godina. Zemlja je progovorila. Đorđ je shvatio da je to njegova velika šansa. Ako Zemlja sazna za njega, proglasit će ga kraljem svijeta. Pokušao je postati jedan od trojice predstavnika turskog naroda, ali nijedan turčin u njemu nije vidio ništa posebno. Odlučio je nekako sam kontaktirati Zemlju. Ali kako ? Turci su uništili gotovo svu prirodu. Rijeke su uništene jer turci stalno pljuju u njih, svi parkovi su uništeni i na njihovim mjestima su sagrađene trgovine odjećom. Većina životinja je izvršila samoubojstvo, ali nisu baš sve bile mrtve. (Svinje su naravno i dalje bile tu, ali one previše liče na turke i od njih Đorđ nije mogao očekivati nikakvu pomoć) Nekada se na nebu mogla vidjeti ptica i prije samo mjesec dana je vidio kako mala djeca kamenuju jednog psa. Ipak je mislio da neće imati dovoljno vremena, mislio je da će se Zemlja brzo ubiti. Znamo da se to nije desilo zbog Sunca, ali Đorđu ništa nije bilo jasno… počeo je misliti da je to možda ipak sve halucinirao. I baš u to vrijeme je počela serija bizarnih ubojstava u Tuzli. Činilo se da je ubojica pametan, što znači da nije mogao biti turčin… i par svjedoka je vidjelo ubojicu. Svi tvrde da je ubojica mačka….

U Tuzli se naravno stalno dešavaju ubojstva.. ali ova su po mnogo čemu bila posebna… Kada je Đorđ došao u Tuzlu ukupni broj otkrivenih Mačkastih ubojstava je bio 27. Ubojstva traju tek dva tjedna. Kod većine ubojstva su svjedoci vidjeli mačke. Opišimo nekoliko najzanimljivijih:

1.Prvo ubojstvo: Turčin ubijen po noći na ulici. nije bilo svjedoka . Netko ili nešto ga je ugrizlo za vrat.

2. Ubijen Šef porezne uprave ( zove se Mehmed) grada Tuzle. Nije bilo svjedoka. Presječen mu je vrat.Ubijen je u svojem uredu na četvrtom katu u Zgradi Zla. Zgradu Zla čuvaju turci sa kalašnikovima koji stalno spavaju. Vrata ureda su bila zaključana iznutra, jedan prozor je bio otvoren, Mehmedov leš je mirno sjedio u svojoj fotelji, leđa su mu bila okrenuta prema prozoru, vjerojatno nije čuo dolazak svoga ubojice. U kanti za smeće se nalaze tri inekcije. Ubojica je mogao iz krova susjedne zgrade skočiti kroz prozor u ured, ali prozor je relativno mal. Ubojica bi morao biti jako vješt. I ako uđe kroz prozor Mehmed bi ga morao primjetiti. I kako će izaći nakon što ubje Mehmeda? Nalazi se na četvrtom katu, vrata su iznutra zaključana. Nije mogao skočiti natrag na krov susjedne zgrade jer je krov za jedan kat višji, a u susjednoj zgradi na toj strani nije bilo prozora… i nitko iz te zgrade nije primijetio ništa čudno. Njegova nadrogirana sekretarica je tvrdila da ga je u zadnjih par dana prije ubojstva pratila mačka.
Nitko ju nije shvaćao ozbiljno, ali nakon dva dana dešava se još jedno ubojstvo… jedan čovjek je vidio kako mačka ubija njegovog sina.

… nakon toga se dešava sve više ubojstava u kojima svjedoci tvrde da su vidjeli mačke. Kod nekih ubojstava nema svjedoka ali je žrtvi prerezan ( ili odgrižen) vrat i kod nekih mrtvih turaka se vide tragovi ugriza. Potvrđeno je da se radi o mačjim zubima. Ponovo su provjerili prvo ubojstvo i tu su isto našli tragove mačjih zubi.

17. i 18. Ubijen ljubavni par. U oba slučaja prerezan vrat. Oba leša stoje jedan kraj drugoga. Zašto jedan od njih nije pokušao pobjeći? Ovdje je riječ o turcima… da ih je neki ubojica izravno napao turčin bi naravno bacio svoju curu ispred njega i zbrisao bi. Dvije mačke? Ili možda netko od njih nije turčin?! Nije bilo svjedoka, nitko nije znao da su se njih dvoje poznavali. Njen novčanik se nalazi na podu. Njegov novčanik je u njegovom đepu. Oba novčanika su prazna. Njegova lijeva ruka( bio je ljevak) leži na njenom srebrnom satu koji ona nosi na svojoj desnoj ruci.

19. Mačka je jednoj debeloj trudnoj ženi ( zove se Hekaba) otkinila dijete iz utrobe…..Ovo je komplicirano…Jedini ulaz kroz koji bi čovjek mogao ući u njenu sobu vodi kroz hodnik u kojem spava njenih dvadeset mršavih i slabih sinova i njen muž koji je u još gorem stanju, Hekaba svaki dan traži sve više jela i ne može izdržati sekundu bez jela, odmah vrišti kao luda i jede šta god joj se nađe pri ruci. Vrata nisu bila zaključana. Nitko od muškaraca nije ništa vidio, samo su čuli njeno vrištanje. Ona je nevjerojatno debela. U svojoj sobi stalno jede čips i gleda televizor, nitko od njene obitelji se ne usuđuje da dođe blizu nje jer misle da bi ih ona pojela ,samo joj donose jelo koje joj ostave kraj vrata i onda odmah zbrišu. U njenoj sobi postoje vrata koja vode do malog wca ( i tu isto stoji jelo ) i u wcu postoji mali prozorčić. Ona tvrdi da se desilo ovo:
Mirno je čitala kuran i onda je odjednom osjetila jedan čudni miris koji dolazi iz wca (ona ima jako dobar njuh) i onda je vidjela kako iz wca izlazi mala mačka. Kratko vrijeme je gledala u mačku i čudila se… mačka je mirno hodala po sobi, ali odjednom je na čudni način pogledala prema Hekabi. Čini se da je mačka nevjerojatno brza jer su Hekabu odjednom zabolile oči i nije vidjela ništa i onda je osjetila bol u stomaku i pala je u nesvijest. Kada se probudila nije više bila trudna ( lice joj je stvarno izgrebano i nije primijetila nikakav drugi neobični miris).
23. Ubijen je najljepši turčin na svijetu Ne baš toliko ćelavi Mustafa . Ne baš toliko ćelavi Mustafa se nakon još jedne orgije vraćao svojoj kući. Njegova kuća ima oblik velike glave, krov joj je obložen kosom. Kad god Ne baš toliko ćelavi Mustafa prolazi ulicom svi ljubomorni turci iz daleka gledaju prema njemu i dive mu se. Pedeset svjedoka je vidjelo kako neko malo stvorenje jako brzo ide prema njemu i kako on pada dolje. Svi tvrde da je to morala biti mačka.

Đorđ Buš je uz pomoć svojeg velikog američkog mozga odmah riješio većinu ubojstava…

Ovaj zadnji dio ću još proširiti… ali ovo je ukratko ono što bi se trebalo desiti. Posebno sam ponosan na kraj 😉

Đorđ Buš se prvo pitao da li su ta ubojstva moguća za ljude i shvatio je da jesu:

Što se tiče drugog ubojstva. Čovjek je lako mogao pobjeći iz Mehmedovog ureda. Turci svoje smeće bacaju kroz prozor, tako da te pad sa četvrtog kata uopće ne može ozlijediti ( osim ako se ne nabješ na neku injekciju ) jer ćeš pasti na brdo smeća.

Što se tiče 17og i 18og ubojstva ovo je jedna moguća teorija:
Nitko nije znao da su se njih dvoje poznavali jer se nisu poznavali… ubojica je ubio tu curu i onda je čuo da netko ide prema njima i sakrio se. Došao je taj drugi turčin, vidio je mrtvu curu na ulici i naravno uzeo joj je novčanik. Vidio je da je novčanik prazan, bacio ga i onda joj je htio uzeti sat. U tom trenutku ubojica mu je došao iza leđa i ubio ga je. To je objašnjenje tog na prvi pogled neturskog ponašanja.

Devetnaesto ubojstvo? Jednostavno. Hekaba je bila gladna, nije joj se dalo ustajati pa je pojela svoje dijete. Turske majke to često rade.
Ali šta je sa mačjim ugrizima?
Čini se da su neka ubojstva ( kao na primjer prvo) stvarno djela mačaka. Ali nakon drugog ubojstva ( koje je vjerojatno isto počinila mačka ) turci su se počeli međusobno ubijati zbog najmanje sitnice i krivicu su bacali na mačke… To se pogotovo vidi kod tragične smrti Ne baš toliko ćelavog Mustafe. Ljubomorni turci su ga ubili. Svih pedeset svjedoka laže.
Uglavnom…. Na kraju Đrođ Buš uspje naći mačke-ubojice. Mačke naravno shvate da on nije glup i pošto su povezane sa prirodom one tu informaciju pošalju planeti Zemlji i Zemlja više neće ići prema suncu. Svijet će biti spašen.
Đorđ je shvatio šta je to značilo. On će postati kralj svijeta. Ako ga turci ne budu slušali, Zemlja će se ubiti. Moći će zapovjedati turcima. Moći će napokon stvoriti svijet o kojem je uvijek sanjao. Banalni, ružni ljudi bez snova i ciljeva koji svaki dan rade jedno te isto i koji ne mogu nikako shvatiti kako je njihov život glup i kako su oni sami odvratni… takvi ljudi više neće postojati. Đorđ Buš. Novi Bog ovog svijeta će ih uništiti!
Ali ne… ubrzo nakon što je zemlja stala Đorđ Buš je umro. I sve mačke su umrle.
Da… Zemlja je stala ali Sunce koje je bježalo od Zemlje nije stalo. Nastavilo je bježati punom parom…Prije nego što se Zemlja snašla Sunce je već odmaklo previše daleko. Bez blizine Sunca… Zemlja je ubrzo pala u komu. Đorđ Buš i mačke nisu mogli izdržati bez Sunca i umrli su. Na Zemlji su sada živjeli samo turci. Turci žive u vječnoj tami… i dobro im je.

Komentariši