beats by dre cheap

Dobra vila ( 3 dio)

Nakon tog događaja dolazila sam opet da ih vidim. Posjetila sam malu djevojčicu u bolnici ali spavala je. Čula sam da joj je i mozak oštećen, ali popravit ću ja to već nekako.

Odlazila sam i do drugih dvoje djece ali oni bi samo izgledali uplašeno, bježali bi od mene i govorili da otiđem. To sam i uradila, našla sam novu djecu kojima sam pomagala, čak i jednog dječaka koji je mogao čuti moj glas, ali nikada nisam zaboravila tih tvoje djece. Jednom kada sam ih posjetila ( bila sam nevidljiva da me ne bi opet otjerali) čula sam kako pričaju o meni :

„ vidiš crnu točku u daljini, uvijek okrenutu prema suncu. Točka se približava i shvatiš da je to prica, gavran. Gavran koji neobično leti kao da mu nisu ni potrebna krila, pravi krugove , postaje sve veći i onda je počeo pričati sa nama i jednom se pretvorio u čudovište, ali uvjerena sam da nam ne želi ništa loše, samo nas ne shva..“ u tom trenutku ju je otac udario i djevojčica nije mogla nastaviti s pričom.

„ Mora da ste dirali moje droge“ reče otac. „ Ili mislite da sam toliko upropašten da ću čak i ovu priču progutati? Vaša majka je pobjegla zbog vas. Jedino mi je ona nešto značila u životu.“  Još jednom je udario djevojčicu i plakao je dok je to radio. Brat joj je pokušao pomoći ali otac ga je podigao i bacio na drugi kraj sobe. Okrenuo se prema njemu, još jednom šutnuo djevojčicu i onda se počeo smijati.

„ Ubit ću vas oboje.“ Nisam znala da čovjek može u isto vrijeme plakati smijati se i biti ljut, ali njemu je to uspjelo.

„Pa hajde pozovite tu vašu dobru vilu da vas spasi!“

Krenuo je sada prema bratu.

U tom trenutku sam se ja pojavila u sobi ali samo su me djeca mogla vidjeti.

„Dobra vilo“ reče brat „ Daj mi snagu da ubijem svojeg oca!“

Ovaj puta sam baš bila na pravo vrijeme na pravom mjestu, kao prava dobra vila iz crtanih filmova. Ovaj puta neću upropastiti želju!

 

Zle priče
http://zzzzzzz.blogger.ba
25/04/2015 20:15