Zle priče

e mail adresa : benzzzzzzz86@gmail.com


25.04.2015.

Dobra vila ( 3 dio)

Nakon tog događaja dolazila sam opet da ih vidim. Posjetila sam malu djevojčicu u bolnici ali spavala je. Čula sam da joj je i mozak oštećen, ali popravit ću ja to već nekako.

Odlazila sam i do drugih dvoje djece ali oni bi samo izgledali uplašeno, bježali bi od mene i govorili da otiđem. To sam i uradila, našla sam novu djecu kojima sam pomagala, čak i jednog dječaka koji je mogao čuti moj glas, ali nikada nisam zaboravila tih tvoje djece. Jednom kada sam ih posjetila ( bila sam nevidljiva da me ne bi opet otjerali) čula sam kako pričaju o meni :

„ vidiš crnu točku u daljini, uvijek okrenutu prema suncu. Točka se približava i shvatiš da je to prica, gavran. Gavran koji neobično leti kao da mu nisu ni potrebna krila, pravi krugove , postaje sve veći i onda je počeo pričati sa nama i jednom se pretvorio u čudovište, ali uvjerena sam da nam ne želi ništa loše, samo nas ne shva..“ u tom trenutku ju je otac udario i djevojčica nije mogla nastaviti s pričom.

„ Mora da ste dirali moje droge“ reče otac. „ Ili mislite da sam toliko upropašten da ću čak i ovu priču progutati? Vaša majka je pobjegla zbog vas. Jedino mi je ona nešto značila u životu.“  Još jednom je udario djevojčicu i plakao je dok je to radio. Brat joj je pokušao pomoći ali otac ga je podigao i bacio na drugi kraj sobe. Okrenuo se prema njemu, još jednom šutnuo djevojčicu i onda se počeo smijati.

„ Ubit ću vas oboje.“ Nisam znala da čovjek može u isto vrijeme plakati smijati se i biti ljut, ali njemu je to uspjelo.

„Pa hajde pozovite tu vašu dobru vilu da vas spasi!“

Krenuo je sada prema bratu.

U tom trenutku sam se ja pojavila u sobi ali samo su me djeca mogla vidjeti.

„Dobra vilo“ reče brat „ Daj mi snagu da ubijem svojeg oca!“

Ovaj puta sam baš bila na pravo vrijeme na pravom mjestu, kao prava dobra vila iz crtanih filmova. Ovaj puta neću upropastiti želju!